top of page

INSURANCE GROUP

ICT branche verzekeringenVanuit onze praktijk hebben wij ervaren dat bij de meeste ICT bedrijven een andere behoefte aan ondersteuning bestaat dan in andere

branches. In deze sector heerst er een andere dynamiek en spelen andere risico’s een rol.De specifieke aansprakelijkheidsrisico’s; hoogopgeleid en technisch personeel dat meer eist van u als werkgever; grote wagenparken en niet aflatende drukte zijn slechts een paar voorbeelden van waar u als ICT-ondernemer dagelijks mee te maken heeft.Insurance Group heeft om die reden voor de ICT-branche een uitgebalanceerd pakket van diensten ontwikkeld, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Met onze specifieke en specialistische ervaring kunnen wij voor u een belangrijk verschil maken.Zo hebben wij veel kennis op het gebied van specifieke beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsrisico’s die in uw onderneming kunnen spelen. Denk bijvoorbeeld aan het verhoogde risico van claims van medewerkers met rsi-klachten, tot een ontevreden klant die schade claimt als gevolg van een niet goed uitgevoerde opdracht. 

Van contractbeleid tot verzekeren, wij denken met u mee.

Ook bij het beheer van risico’s die uit het wagenpark voortvloeien zijn wij u van dienst. Of bij het analyseren en het uitwerken van op maat gesneden advies over uw overige zakelijke schadeverzekeringen. 

Daarnaast hebben wij de beschikking over slimme employeebenefit-tools, waardoor wij ervoor zorgen dat u voor uw personeel nét dat extra streepje voor hebt.

Met onze specialistische kennis en ervaring van uw branche, nemen wij u veel werk uit handen. Dat doen wij met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Dit resulteert in uitstekende oplossingen, die bovendien vaak voordeliger zijn dan u gewend bent.Wilt u ervaren hoeveel werk wij u uit handen kunnen nemen? Of bent u geïnteresseerd in onze employeebenefit-tools?

Of wilt u alleen weten hoeveel u kunt besparen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page